Τεχνικά

Τι κάνει το Hydraloop

Το Hydraloop εξοικονομεί νερό και ενέργεια και μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα - χωρίς συμβιβασμούς στην υγιεινή ή την άνεση διαβίωσης

Με το Hydraloop, μειώνετε την κατανάλωση νερού κατά 45% και τις εκπομπές λυμάτων σας κατά 45%. Μειώνετε επίσης το αποτύπωμα άνθρακα, επειδή χρειάζεται λιγότερο νερό να μεταφέρεται από και προς το κτίριο και λιγότερο νερό χρειάζεται να καθαρίζεται στις εγκαταστάσεις αποχέτευσης.


Σε χώρες με πιο δροσερά χειμερινά κλίματα, εξοικονομείτε επίσης ενέργεια. Με το Hydraloop, χρησιμοποιείτε νερό δύο φορές - χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή την υγιεινή της ζωής.

Πώς λειτουργεί το Hydraloop

Μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας νερού: χωρίς φίλτρα, μεμβράνες ή χημικά

Το Hydraloop χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό βιώσιμων τεχνολογιών επεξεργασίας νερού που διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα νερού, χωρίς να απαιτείται τακτική συντήρηση ή να βλάπτει το περιβάλλον.


Τα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας νερού εξαρτώνται από φίλτρα ή μεμβράνες. Συχνά λερώνονται και βουλώνουν, επομένως χρειάζονται τακτικό καθαρισμό, συντήρηση και αντικατάσταση. Τα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας νερού προσθέτουν επίσης χημικές ουσίες στη διαδικασία επεξεργασίας του νερού τους. Αυτό μπορεί να βλάψει το περιβάλλον.


Η πατενταρισμένη τεχνολογία της Hydraloop είναι φιλική προς τον καταναλωτή, ανέμελη και βιώσιμη. Η διαδικασία επεξεργασίας μας αφαιρεί τη βρωμιά, το σαπούνι και άλλη ρύπανση από το γκρίζο νερό χωρίς τη χρήση φίλτρων, μεμβρανών ή χημικών ουσιών. Το Hydraloop συνδυάζει έξι διαφορετικές τεχνολογίες: καθίζηση, επίπλευση, επίπλευση διαλυμένου αέρα, κλασματοποίηση αφρού, αερόβιο βιοαντιδραστήρα και απολύμανση του καθαρισμένου νερού με ισχυρό υπεριώδες φως.

Online άνεση χρήστη

Κάθε μονάδα Hydraloop παρακολουθείται online 24/7 μέσω απομακρυσμένου διακομιστή. Όλα τα σημαντικά εξαρτήματα του συστήματος ελέγχονται συνεχώς για ασφάλεια. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής συμπεριφοράς ενός εξαρτήματος, το Hydraloop μεταβαίνει αυτόματα σε εφεδρικό νερό και στέλνει ένα μήνυμα προσοχής σε εσάς και τον εγκαταστάτη σας.


Όλα τα συστήματα Hydraloop λειτουργούν εντελώς αυτόματα. Με την εφαρμογή Hydraloop smartphone, μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο νερό ανακυκλώνετε και εξοικονομείτε ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Η εφαρμογή σάς δείχνει πώς να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση νερού δίνοντας συμβουλές και πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δώσετε προτεραιότητα στη χρήση ανακυκλωμένου νερού ή για να θέσετε τη μονάδα σας σε λειτουργία διακοπών.Πριν και Μετά τον καθαρισμό

Εξοικονομήστε ενέργεια σε χώρες με πιο δροσερό χειμερινό κλίμα

Εάν ζείτε σε μια χώρα με πιο δροσερό χειμερινό κλίμα, θα εξοικονομήσετε ενέργεια με το Hydraloop. Πώς λειτουργεί αυτό;


Θερμική ακτινοβολία

Αφού κάνετε ντους ή μπάνιο, το νερό που χρησιμοποιήσατε είναι ακόμα ζεστό. Αυτό το νερό ρέει μέσω των σωληνώσεων του κτιρίου σας στο Hydraloop, απελευθερώνοντας τη θερμότητα που απομένει στις γύρω περιοχές μέσω της ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε λιγότερη ενέργεια για να διατηρήσετε αυτές τις περιοχές ζεστές. Το νερό θα κρυώσει και θα απελευθερώσει την πλεονάζουσα θερμότητα μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν χρειάζεται πλέον η εισαγωγή κρύου νερού για το ξέπλυμα της τουαλέτας

Στην Ευρώπη, ένα μέσο νοικοκυριό τεσσάρων ατόμων χρησιμοποιεί περίπου 130 λίτρα (34 γαλόνια) νερού την ημέρα για να ξεπλύνει τις τουαλέτες. Σε άλλες περιοχές, είναι πολύ περισσότερα. Χωρίς μονάδα Hydraloop, μετά από κάθε έκπλυση, η δεξαμενή της τουαλέτας γεμίζει με νερό βρύσης έξω από το σπίτι. Σε πιο κρύες εποχές, αυτό το νερό θα είναι αρκετά κρύο. Μόλις μέσα, το νερό θα ζεσταθεί αυτόματα σε θερμοκρασία δωματίου, χρησιμοποιώντας ενέργεια από το σύστημα θέρμανσης του κτιρίου σας.


Με μια μονάδα Hydraloop, μετά από κάθε έκπλυση, η δεξαμενή της τουαλέτας γεμίζει με νερό Hydraloop από το εσωτερικό του σπιτιού. Αυτό το νερό έχει ήδη θερμοκρασία δωματίου, επομένως δεν χρειάζεται ενέργεια για να θερμανθεί.


Λιγότερο ρεύμα για το πλυντήριο

Χωρίς μονάδα Hydraloop, το πλυντήριό σας χρησιμοποιεί κρύο νερό από έξω. Σε πιο κρύες εποχές, το πλυντήριο χρειάζεται περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια για να θερμάνει αυτό το νερό από εξωτερικές θερμοκρασίες σε θερμοκρασίες πλύσης 40 °C (100 °F) ή περισσότερο.


Με μια μονάδα Hydraloop, το πλυντήριό σας χρησιμοποιεί νερό Hydraloop που είναι ήδη σε θερμοκρασία δωματίου. Το μηχάνημα χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια για να θερμάνει αυτό το νερό από το εσωτερικό μέχρι τις θερμοκρασίες πλύσης.


ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΕΩΣ 45%

Πώς να προετοιμάστείτε

Ετοιμαστείτε για ανακύκλωση προετοιμάζοντας τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου σας

Είτε σχεδιάζετε μια νέα κατασκευή είτε μια μετασκευή σε ένα υπάρχον κτίριο – προτού οι συνεργάτες μας Hydraloop εγκαταστήσουν ένα αποκεντρικό σύστημα ανακύκλωσης νερού στην τοποθεσία σας, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι σωλήνες έχουν τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο.


Η προετοιμασία των υδραυλικών δεν είναι δύσκολη. Σε αυτό το έγγραφο, θα βρείτε τις πληροφορίες για να λάβετε οποιοδήποτε κτίριο έτοιμο για ανακύκλωση.


Προετοιμαστείτε για το
Hydraloop H300 και H600

Επιλέξτε την κατάστασή σας παρακάτω για να δείτε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας των υδραυλικών εγκαταστάσεων:Υπάρχουν δύο επιλογές για την εγκατάσταση των συνδέσεων νερού προς και από το Hydraloop


Κρυφές υδραυλικές εγκαταστάσεις Ορατή τοποθετημένη υδραυλική

Προετοιμαστείτε για το
Hydraloop Cascade

Με Hydraloop Cascade προετοιμάζεται η διάταξη του δικτύου σωληνώσεων του κτιρίου. Προσφέρουμε επεκτάσιμες λύσεις κατά παραγγελία για έργα οποιουδήποτε μεγέθους. Στείλτε μας σχέδια και πρόσθετες πληροφορίες για τα κτίρια σας, ώστε να σας παρέχουμε μια πρόταση υδραυλικών με την καλύτερη λύση για το έργο σας.


Plug and Play

Η εγκατάσταση και η θέση σε λειτουργία μιας μονάδας Hydraloop είναι συγκρίσιμη με τη σύνδεση ενός πλυντηρίου. Πρώτα, προετοιμάζονται οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και, στη συνέχεια, ο εγκαταστάτης του Hydraloop τοποθετεί τη μονάδα και τοποθετεί τις συνδέσεις για νερό, λύματα και internet. Στη συνέχεια, η μονάδα ενεργοποιείται και ελέγχεται από τον εγκαταστάτη. Ο κεντρικός διακομιστής Hydraloop κάνει μια γρήγορη σάρωση για να ελέγξει την απόδοση του συστήματος και τις συνδέσεις. Μετά από αυτό, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και το σύστημα θα ξεκινήσει τη διαδικασία εκκίνησης.


Εάν το κτήριο σας είναι έτοιμο για ανακύκλωση σύμφωνα με τις υποδείξεις μας, η διαδικασία εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ±1,5 ώρες.

Συντήρηση

Τα προϊόντα Hydraloop έχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. Όλες οι μονάδες είναι αυτοκαθαριζόμενες, επομένως δεν χρειάζονται τακτικό καθαρισμό ή σέρβις. Ο ηλεκτρονικός κεντρικός διακομιστής Hydraloop παρακολουθεί την απόδοση κάθε μονάδας 24/7 και όλα τα εξαρτήματα της μονάδας Hydraloop ελέγχονται εσωτερικά.


Στην απίθανη περίπτωση δυσλειτουργίας, η μονάδα Hydraloop σας θα προσαρμοστεί αυτόματα στην κατάσταση. Εάν, για παράδειγμα, η λυχνία απολύμανσης UV αποτύχει, η μονάδα θα μεταβεί αυτόματα σε εφεδρικό νερό. Η εφαρμογή smartphone θα στείλετε μια ειδοποίηση και θα ειδοποιήσετε τον εγκαταστάτη του Hydraloop μέσω email.


Συνιστούμε έναν συνολικό έλεγχο προληπτικής συντήρησης από τον εγκαταστάτη Hydraloop σας μία φορά κάθε 2 χρόνια.

Ασφαλές και Πιστοποιημένο

Η ποιότητα του νερού Hydraloop ελέγχεται και πιστοποιείται ανεξάρτητα από:
Η Hydraloop έχει βραβευτεί με το ελβετικό σήμα ποιότητας «Efficient Solution» από την Παγκόσμια Συμμαχία για Αποτελεσματικές Λύσεις.


Τα προϊόντα Hydraloop είναι εγγυημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία συναρμολογούνται από τον συνεργάτη παραγωγής μας Technologies Added, ένα πιστοποιημένο με ISO εργοστάσιο έξυπνης παραγωγής με έδρα την Ολλανδία.

Περιπτώσεις χρήσης